Kaikilla on oltava hameet niiden vaatekaappi. Kuitenkin, se ei ole ollenkaan helppo tehtävä käyttää asianmukaista matching top mihinkään tiettyyn hame. On erittäin tärkeää, että pariksi hame ja ylhäältä kunnolla lisäämiseksi ulkonäköä.

|| Rita and Phill specializes in custom skirts. Follow Rita and Phill for more sweater images. https://www.pinterest.com/ritaandphill/Sweater outfits/:

Voit saada käsityksen suhteen latvat seuraavien annettu luettelossa.

Mitä neuvoja pieni suuri haalarit?

Siluetteja ja tarvikkeet ovat kaksi asiaa, joista sinun tulisi ajatella ennen kuin kosket haalarit. Lisäksi on tutkittava, haalarit ovat lyhyitä tai pitkiä, kuvioitu tai tavallinen. Takki ja koruja ottelu joidenkin haalarit, kun taas jotkut haalarit eivät tarvitse niitä. Parhaiden pitäisi olla huomaamaton, jos enemmän siluetteja ladataan. Haluavat käyttää klassinen paita, jos valinta kohdistuu suuri kaulakoru ja bleiseri. Toisaalta, jos olet yllään pitkä tavallinen yleinen kanssa lenkkarit, laita alkuun arvon päällään haalarit muoti housut.

paidat

Tämä on helpoin ja yksinkertaisin ratkaisu kuljettaa, eli pyöreä kaula yleinen kanssa paidan. Valitse musta rock 'n' roll, valkoinen ajaton, pitkät hihat talvella, värikäs ripaus auringon ja lyhyet hihat kesällä. Valitse vain whisked ilta ja kukkapainatus kaiken romanttinen kokoukseen. Käytä tee lähellä vartaloa, jos yleinen on suuri.

Bohemian Paitapuserot

Bohemian puserot ovat suuntaus kauden, joka sopii mihin tahansa tilaisuudessa. On parasta brodeerauksella ja soveltaa folk tunika. Valitse turvonnut hihat, kiristysnauha pääntie ja pieni toppi värikkäitä kirjonta saada valmiiksi jonka festivaali ilmeen. Voit myös sovittaa valkoinen takki kuvio sävy ilmassa puuvillaa valkoinen jumpsuit. Anna hiukset alas, kuluminen string rannekoru ja kaulakoru sandaalit parantaa ulkoasua.

kirkas Lace

Voit helposti pariksi seksikäs jumpsuit pienellä toppi. Kaikenlaisia ​​pieniä top kuten pitsi, läpinäkyvä tai brodeerattu on täydellinen ulkoasua. Valitse toimi, neste tai valkoinen denim haalarit kanssa tai ilman hihoja. Parittaa asetettu sandaalit ja panta.

Miksi ei sato alkuun?

Bra retro denim tai gingham, pieni jäsennelty toppi leikkaus peli, pitkähihainen versio, paljaat olkapäät ja paita leikkaus tai lyhyt työtakki ovat eri eri viljelykasvien toppeja. Nyt näyttää napa tyylillä sadon alkuun.